Imagine Sweden

Imagine Sweden

Spela live. Möt andra musiker. Utveckla din musik.

Imagine Sweden är Sveriges roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker mellan 13 och 21 år. Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om du sjunger ensam, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg.

Imagine är ett roligt, lärande och utvecklande coachningsprogram där vi fokuserar på just din utveckling som artist och musiker. Du får ta del av individuell coachning av dig/er som artist, workshops, inspirerande föreläsningar, livespelningar och annat nyttigt. Allt för att få dig att ta nästa steg i din artistkarriär.

Oavsett nivå och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback, José Gonzàlez, Clara Mae och Nadja Evelina är bara några av alla dom som startat sina karriärer i detta projekt.

Imagine Sweden är en del av det internationella programmet Imagine. Du kan spela dig till festivalscener i Sverige eller långt ut i Europa och världen. I Imagine Sweden kan du ta nästa steg…

Läs mer på: imaginesweden.se