AT-läkare Bollnäs

Vid sjukhuset i Bollnäs bedrivs akut internmedicinsk vård med ett upptagningsområde omfattande södra Hälsingland med cirka 65 000 invånare.

Operationscentrum Bollnäs bedriver elektiv kirurgi, ortopedi och urologi. Akutmottagningen är bemannad med en medicinjour och en primärvårdsjour. Anestesiläkare är i jour på sjukhuset dygnet runt. 

AT-placering i Bollnäs

Det finns möjlighet till medicinplacering i Bollnäs för den som önskar. Övriga slutenvårdsplaceringar genomförs i Gävle alternativt Hudiksvall som också är grundplacering för AT-blocket. Tjänstgörings- och utbildningsupplägg följer det AT-upplägg där du söker din AT (Gävle alternativt Hudiksvall).
Se respektive ort för mera information.

Bollnäs - aktiv småstad

I småstaden Bollnäs är allt nära - cykelavstånd till jobbet, skolan och dagis. Boende kan man välja - lägenhet/villa i stan eller hus på landet - till hyfsade priser. Modern infrastruktur med snabba tågförbindelser, bredband och vägar ger närhet till storstaden. 

Fritiden fylls lätt i Bollnäs. Vill du vara aktiv inom sport och idrott finns stort utbud både ute och inne, sommar som vinter.

Bollebergets fritidsområde strax utanför stan har slalombackar och spårcentral och sommartid finns fina strövområden i skog och mark runt Bolletjärn. Friidrott tränar vi året runt då vi har en inomhushall för friidrott med bl a 200 meters löparbana. Bandyn är stor i Hälsingland och annandagsderbyt mellan Bollnäs och Edsbyn är kult och lockar stor publik. Är du intresserad av musik och dans finns många möjligheter och filmklubben visar kvalitetsfilm.

Läs mer på Bollnäs kommuns webbplats.

Information om kontaktpersoner, ansökan samt intervjudagar och AT-start

För Bollnäs/Gävle

För Bollnäs/Hudiksvall