Johner Bildbyra AB
+46 8 644 83 30
info@johner.se
sales@johner.se
Foto: Johnér

Balans i livet - ja tack!

Jobbet är viktigt, men handen på hjärtat - utan en givande fritid med tillgång till kultur och friluftsliv för att få balans i livet så kan det vara svårt att känna sig helt hemma. Vilken tur att det finns så mycket att välja på här!

Havet och skärgården erbjuder bad och båtliv på sommaren. Det finns också mer än tusen insjöar, många av dem är fina badsjöar. För den som paddlar kanot finns skärgården och forsar men även vackra insjöar och åar som erbjuder lugnare vatten. Grottkrypning, klättring och downhillcykling är andra exempel på aktiviteter som naturen erbjuder.

Vintertid gäller skidåkning både på längden och utför. Kända skidanläggningar är Hassela, Järvsöbacken och Kungsberget. Det finns över 70 anläggningar för längdåkning. Det finns även ett stort system av skoterleder. Lederna kantas av rastplatser, stugor för övernattning och matserveringar. Och glöm för all del inte bort långfärdskridskoåkningen på blank is på någon sjö, upplogad bana på Storsjön eller ute på havet om du har riktig tur.