ST-specialiteter och ST-tjänster

Region Gävleborg erbjuder ST-tjänster inom många olika specialiteter. Här finns det goda möjligheter till en spännande karriär och en bra miljö att leva och bo i.

Hos oss får du en bred, flexibel ST-utbildning och stort eget ansvar. Vi erbjuder ledarskapsinriktning om du är intresserad av det.

På vår digitala mötesplats för ST-läkare hittar du allt du behöver. Vi månar om din hälsa och erbjuder dig många möjligheter att träna och hålla dig frisk. Som ST-läkare hos oss har du förmåner som utbildningsersättning och möjlighet till utlandspraktik, forskning och utveckling via CFUG.

Vi har akutsjukhus i Gävle och Hudiksvall. Sjukhuset i Bollnäs ger viss akutsjukvård och vissa planerade operationer. Dessutom finns det närsjukhus i Ljusdal, Sandviken och Söderhamn. Vår allmänmedicintjänstgöring erbjuder ST-tjänster i hela länet. Inom psykiatrin finns ST-tjänster i Gävle och Hudiksvall.

ST-tjänster i Region Gävleborg

Region Gävleborg erbjuder ST-tjänster inom många olika specialiteter. Se listan över de områden vi erbjuder.

Lediga ST-tjänster

De lediga ST-tjänster vi erbjuder just nu annonseras på lediga jobb. Du kan också ta kontakt med den studierektor som ansvarar för den specialitet du är intresserad av.