Praktisk tjänstgöring som psykolog – PTP

För psykologer finns det varierande arbetsuppgifter inom flera olika verksamhetsområden i Region Gävleborg. Hos oss arbetar du nära erfarna kollegor med stor kunskap och har goda utvecklingsmöjligheter.

Signature:6ed327397c4a1b61056df8c8ab72f479fe46a14c7826178d313832ca1c8217f4

Inom Region Gävleborg finns det psykologer inom vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, barn- och familjehälsan, specialmedicin (inom områdena smärta och hjärnskador), samt på hälsocentralerna.

Vi tillvaratar din kompetens

Vi jobbar för att ta till vara hela psykologens kompetens och att bedriva en kunskapsbaserad och strukturerad vård. Utbildningen är viktig för oss och vi har en studierektor för PTP som säkerställer att den håller hög nivå.

Med cirka 6 500 anställda är Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör i utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Hälso- och sjukvården omfattar större delen av vår verksamhet.

Gävle är länets största stad. Goda förbindelser gör att du enkelt tar dig till olika platser både inom och utanför länet. Här finns goda utsikter till en spännande karriär och en bra miljö att leva och bo i.

Studierektor för psykologutbildning

Är du intresserad av att jobba som psykolog inom Region Gävleborg? Kontakta mig så berättar jag mer om dina framtidsutsikter hos oss!

Du kan även besöka vår sida lediga jobb för att se våra utannonserade tjänster.

Ylva Strömbom, ylva.strombom@regiongavleborg.se, 070- 601 42 10