Psykolog till psykiatrisk mottagning

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska specialistvården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Verksamheten arbetar aktivt för att ge ett gott bemötande, ha en hög tillgänglighet och uppvisa goda resultat. Psykiatriska mottagningsverksamheten i norra Hälsingland har en gemensam mottagning i Hudiksvall. I Bergsjö och Ljusdal finns filialverksamhet som tillhandahåller specialistpsykiatriska insatser till patienter med långvarig och låg funktionsnivå, så som exempelvis psykosproblematik. Mottagningen har psykologbemanning med en kompetensspridning av både PTP-psykologer och psykologer med mångårig specialistpsykiatrisk erfarenhet. Arbetsplatsen har både KBT, KPT och PDT kompetens och tillhandahåller handledning både utifrån metod och uppdrag. På mottagningen finns även DBT-team, ERGT kompetens samt terapikompetens inom traumabehanding såsom EMDR och Prolonged exposure.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, rehabiliteringskoordinator och medicinska sekreterare. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer också att delta i verksamhetens utvecklingsarbete.

Som psykolog är arbetsuppgifterna varierande och du kommer att arbeta med
• diagnostik
• bedömning
• utredning
• psykologisk/psykoterapeutisk behandling.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida:
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en framåtsträvande och engagerad person som trivs i nära samarbete med alla mottagningens professioner i en omväxlande vardag. Du är intresserad av utveckling- och förbättringsarbete och trygg i din yrkesroll, och du har förmåga att bemöta människor på ett professionellt och empatiskt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

I rollen som psykolog ska du
• vara legitimerad psykolog
• ha erfarenhet av specialistpsykiatri.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av strukturerad diagnostik liksom neuropsykiatrisk kompetens.

Anställningsintervjuer kan ske löpande under annonseringstiden.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/669

Senaste ansökningsdatum: 2024-05-04 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Ann-Christine Johansson, vårdenhetschef
Tel: 072-211 93 04
Email: ann-christine.johansson@regiongavleborg.se

Anna Nordenfors, legitimerad psykolog/legitimerad psykoterapeut
Tel: 0650-924 80
Email: anna.nordenfors@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Åsa Avaki, Psykologförbundet
Tel: 026-27 85 17
Email: asa.avaki@regiongavleborg.se