Sjuksköterska till stroke- och medicinavdelningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Medicinavdelning 4 i Bollnäs är en akutvårdsavdelning inriktad mot stroke, TIA och akutmedicin. Här arbetar vi i ett multidisciplinärt team som består av sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, fysio- och arbetsterapeut samt logoped, vi har även nära samarbete med dietist och kurator. Med ett personcentrerat synsätt ser vi till att patienten blir delaktig i sin vård och att både patient och anhöriga är trygga och väl omhändertagna. Vi följer nationella riktlinjer och arbetar ständigt med att förbättra strokevården.

Vi söker nu en sjuksköterska som vill bli en del av ett av de bästa stroketeamen i Sverige!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är du omvårdnadsansvarig för avdelningens patienter. I mån av tid och i dialog med undersköterska deltar du även i omvårdnadsarbetet. Du arbetar tätt tillsammans med undersköterskor och har ett nära samarbete med resterande kollegor i teamet. Då våra patienter ofta är i behov av rehabilitering deltar du även i den processen.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat
• arbeta med iordningställande och administrering av läkemedel
• vårda patienter som genomgått trombektomi eller trombolys
• handha blodtransfusioner, pleuratappning, ascitestappning, lumbalpunktion, sondsättning och infusioner av olika läkemedel.
• identifiera risker och sätta in åtgärder utifrån omvårdnadsprocessen
• kommunicera och planera med kommun och primärvård.

Hos oss får du
• en individuell introduktion i kombination med avstämningssamtal
• möjlighet att få gå en strokekompetensutbildning
• utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor, där samverkan mellan olika yrkeskategorier är en självklarhet.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Rollen som sjuksköterska hos oss ställer höga krav på att du har en god samarbetsförmåga samt är lyhörd och kommunikativ i mötet med andra människor. Du har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt utifrån verksamhetens mål och kan sätta dig in i någon annans perspektiv och situation utan att ta över personens känslor. Vi ser också att du är en person som är öppen för och intresserad av förändring och snabbt kan ställa om utifrån ändrande omständigheter samt att du uppskattar ett tempofyllt arbete i en lärorik miljö.

Som sjuksköterska hos oss ska du vara
• legitimerad sjuksköterska.

Har du erfarenhet av slutenvård och/eller strokevård så är det meriterande för tjänsten.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/916

Senaste ansökningsdatum: 2024-05-08 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Lisabell Westergren, bitr. vårdenhetschef
Tel: 0278-381 38
Email: lisabell.westergren@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Karin Molin, Vårdförbundet
Email: karin.molin@regiongavleborg.se