Medicinsk sekreterare till barn- och ungdomsmottagningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Barn- och ungdomssjukvården finns på tre orter i länet, Gävle, Hudiksvall och Bollnäs. Här arbetar vi tillsammans i team, gemensamt utvecklar och utvärderar vi vår verksamhet, följer NOBAB standarden och eftersträva tillgänglig vård. Till barn- och ungdomsmottagningen i Gävle kommer barn mellan 0-17 år, med barnmedicinska frågeställningar och i behov av specialistsjukvård.

Hösten 2024 kommer sekreterarteamet flytta till en annan del av sjukhusbyggnaden relaterat till Framtidsbyggets pågående arbete.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi medarbetare till vårt medicinska sekreterarteam i Gävle. Vi är nu åtta stycken medicinska sekreterare och behöver två nya medarbetare till vårt team. Här kommer du att arbeta tillsammans med kunniga, hjälpsamma, effektiva och nytänkande kollegor med fokus att förbättra och effektivisera verksamheten genom att ha en god sammanhållning inom teamet och de övriga enheternas medarbetare.

Våra diktat har en variation inom det medicinska områdets diagnosgrupper såsom kardiologi, neurologi, reumatologi, onkologi, endokrinologi, astma- och allergi samt mag-och tarmsjukdomar, vilket innebär att arbetet blir varierande och intressant.

Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta med
• journalskrivning
• registrering i olika vårdsystem inom både öppen- och slutenvården
• diagnos- och åtgärdskodning
• specialistvårdsremisser
• telefoni för sekreterarärenden.

Hos oss får du
• arbeta dagtid måndag till fredag
• möjlighet till visst distansarbete hemifrån
• trygga och engagerade kollegor
• ett omväxlande arbete.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil.
Läs mer om våra olika förmåner här: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att trivas i rollen behöver du kunna samarbeta med andra och vara serviceinriktad. Du har ett gott bemötande, är lyhörd och hjälpsam. Du är flexibel, ser möjligheter i förändring och har lätt för att anpassa dig till ändrade situationer. Vidare ser vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, samt hålla tidsramar.

Vi söker dig som har
• utbildning till medicinsk sekreterare

Erfarenhet/kännedom i de vårdadministrativa systemen MedSpeech, Melior, Elvis och SVEA ses som meriterande.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1116

Senaste ansökningsdatum: 2024-05-28 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Carola Andersson, vårdenhetschef
Tel: 0702996729
Email: carola.andersson@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Veronica Lindman
Tel: 026-154030
Email: veronica.lindman@regiongavleborg.se