Överläkare till öppenvårdsmottagningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Psykiatriska mottagningen i Hudiksvall är en specialistverksamhet i Region Gävleborg och ansvarar för att bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.

Du kommer att arbeta i team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, rehabiliteringskoordinator och medicinska sekreterare och mottagningen har filialer i Bergsjö och Ljusdal. Mottagning består av flera olika team vilket bjuder möjligheter till att anpassa arbetsuppgifterna utifrån särskilda kompetenser och intressen att specialisera sig.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du kunna arbeta både på distans men med krav på minst tio veckor fysiskt på plats/år. Som överläkare på mottagningen arbetar du med uppdraget utredning, behandling, rehabilitering och dagjour. Du samarbetar med kollegor, vårdgrannar och andra aktörer och arbetar utifrån den enskilde patientens behov. Du bidrar aktivt till mottagningens utveckling och som överläkare hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete. Utöver arbetet på mottagningen tillkommer jourarbete kvällar och nätter.

Som överläkare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• diagnostik
• behandling
• förbättringsarbeten.

Hos oss får du
• arbeta i team med engagerade och kunniga kollegor
• vara med och driva utveckling
• en personlig utvecklings- och kompetensplan, att du får en regelbunden fortbildning ser vi som nödvändigt både för att upprätthålla och utveckla egna kompetensen.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Då en stor del av arbetet på mottagningen är teambaserat ställs det stora krav på interaktion med kollegor och andra professioner varför god samarbetsförmåga och ödmjukhet är värdefulla personliga egenskaper. Eftersom du också till största del kommer att arbeta digitalt behöver du ha en utvecklad kommunikativ förmåga för att vara närvarande även i digitala forum och god förmåga att kunna använda teknisk utrustning. Vi ser även att du har en egen drivkraft för att kunna arbeta självständigt och har ett starkt intresse för medicinskt utvecklingsarbete och patientsäkerhetsfrågor. Vidare ser vi att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.

I rollen som överläkare ska du
• vara specialistläkare i psykiatri
• ha adekvat klinisk erfarenhet
• ha god kunskap kring digitalt arbete.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av Clinic 24.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret. Du kommer även fylla i en hälsodeklaration.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1065

Senaste ansökningsdatum: 2024-05-02 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Stina Söderkvist, läkarchef
Tel: 070-698 76 61
Email: stina.soderkvist@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anders Forsell, GHLF
Tel: 072-233 06 49
Email: anders.forsell@regiongavleborg.se