Meditation och dans för hälsa

Kursen Meditation och dans för hälsa ger dig två härliga dagar i medveten närvaro, rörelseglädje och frihet från prestation.

Kursen vänder sig till dig som vill utforska kroppen och sinnena i en kombination av stillhet och rörelse.

Innehåll

Zenmeditation – sittande i stillhet med fokus på hållning och kroppens processer.

Kin Hin – gående meditation med fokus på balans och kroppsmedvetenhet.

Compassion – stimulera din självmedkänsla genom mjuka rörelser i olika positioner.

Dans – du blir ledd i rörelser för glädje och energi, lugn och tillit samt känslouttryck. Du får göra fria övningar för ökad kroppskännedom och kreativa rörelser för att stimulera fantasin.

I kursen ingår middag och ett kvällspass på torsdagen. Om vädret tillåter får du ta del av några meditationspass utomhus.

Kursledare Anna-Lena Bertils, legitimerad fysioterapeut, danshandledare och lärare på Forsa folkhögskola.

Har du frågor om kursen
Anna-Lena Bertils
Kursledare och lärare på Forsa folkhögskola
anna.lena.bertils@regiongavleborg.se

För information om boende, mat, anmälan med mera
Katarina Hedberg, administrativ assistent
katarina.hedberg@regiongavleborg.se

Kostnad

665 kr (två dagars luncher plus för- och eftermiddagskaffe ingår). För boende en natt med helpension blir kostnaden 1 010 kr. En extra natt 345 kr (kvällsfika och frukost ingår).

Denna kurs kan kombineras med Samla kraft 28–30 juni 2021.