Kreativt skrivande - sommarkurs Forsa folkhögskola 2021

Kreativt skrivande – hitta ditt flow!

Är du en person som redan skriver eller som längtar efter att börja skriva? Under den här kursveckan får du utforska text och skrivande tillsammans med andra. Ta chansen och kom igång med att hitta dina berättelser!

Kursen är uppbyggd av många korta inspirationsövningar och några längre skrivuppgifter. Du kommer att delta i textsamtal där du ger och tar emot respons. Kursen fokuserar på ett lustfyllt och prestigelöst skrivande – att våga ta plats, dela texten med andra och hitta verktyg för att få tillgång till den inneboende kreativiteten.

Kursledare 

Anna Engqvist är lärare i svenska och kreativt skrivande på Forsa folkhögskola och har arbetat med skrivande inom gymnasiet, högstadiet, SFI och folkhögskolan. Privat är hon passionerat intresserad av skrivande och arbetar själv framför allt med prosapoesi.

Stina Jensen är undervisande lärare på flera av Forsa folkhögskolas kurser. Hon är utbildad socionom och arbetar mycket med kreativa processer, samtalsmetodik och drama. Privat skriver Stina både prosa och dramatik.

Kontakt

Har du frågor om kursen
Anna Enqvist
anna.engqvist@regiongavleborg.se

För information om boende, mat, anmälan med mera
Katarina Hedberg, administrativ assistent
0650-367 75
katarina.hedberg@regiongavleborg.se

Kostnad

1 240 kr (fem dagars luncher samt för- och eftermiddagskaffe ingår). För boende fyra nätter med helpension blir kostnaden 2 960 kr. En extra natt 345 kr (kvällsfika och frukost ingår).