Röster från tidigare deltagare

Läs mer om vad våra tidigare deltagare från Musiklinjen gör idag!

Sebastian Forslund

Min tid på musiklinjen var väldigt lärorik, rolig och utvecklande. Jag trivdes väldigt bra med att stort fokus låg på ensemblespel och musicera med andra. Man utvecklas som musiker men även som person och får vänner för livet.

Att få fokusera helt uteslutande på musiken under en tid och utvecklas som musiker har haft stor betydelse för min fortsatta musikaliska resa. Jag har idag nytta av de erfarenheter jag tagit med mig från Västerberg.  Hur man samverkar och musicerar i grupp på en mer professionell nivå. Jag har även haft stor nytta av de kunskaper jag fick på musikteorin. Det är tack vara dessa jag tagit mig dit jag är idag.

Idag studerar jag till ämneslärare, inriktning musik på gymnasienivå. Jag ska alltså bli musiklärare och dessa studier bedriver jag på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.

Viktor Hägg

Min tid på musiklinjen var fantastisk. Den gav mig en ny insikt inom musikutbildning och har fått mig att vilja fortsätta med en karriär inom musik. Musiklinjen har gett mig utveckling inom ensemblespel och introducerat mig till musikteori som blivit en personlig favorit inom musikstudier. Jag har även lärt mig en hel del jazzstandards.

Idag läser jag ämneslärare musik på LTU i Piteå.