Bo på skolan

Västerbergs folkhögskola har flera olika internathus med olika standard och priser. För dig som läser på distans finns olika boenden att välja mellan. 

Internat Vallen och Ängen

Verksamhetsbild   

På Vallen och Ängen finns rum med egen dusch och toalett.  Tolv personer delar på ett gemensamt kök och dagrum. Här finns också fyra handikappanpassade rum. Alla rum på internatet är möblerade med säng, sängbord, skrivbord, stol och byrå. Täcke, kudde, överkast och gardiner finns också. Lakan och handdukar kan hyras för 60 kr per två veckor. Köksutrustning för enklare matlagning finns. I dagrummet finns TV med standardutbud. Trådlös internetuppkoppling finns på Vallen och Ängen. De flesta av skolans lokaler t.ex. gymmet, filmsalen och biblioteket är öppna för skolans studerande på kvällstid.

Avgift

Du som bor på internatet betalar för halvpension. I priset ingår frukost och lunch måndag till fredag. Möjlighet finns att köpa enklare matlådor till middag.

Enkelrum med egen dusch och toalett kostar 1165 kronor per vecka. För skolans lovdagar medges avdrag på matkostnaden. Mer om kostavdrag.