Visningar och workshops utifrån konstsamlingen

Konst Gävleborg arrangerar visningar och andra pedagogiska aktiviteter, både av konsten i regionens egna lokaler men även i samband med tillfälliga konstprojekt i länet.

I samband med hängningar av ny konst i regionens lokaler erbjuder Konst Gävleborg personalvisningar för den berörda arbetsgruppen. Det innebär en möjlighet för personalen att lära känna konsten i sina lokaler, och även ett tillfälle att ställa frågor och utbyta tankar och funderingar kring konstverken. Vi har även möjlighet att genomföra visningar och konstvandringar på förfrågan för både interna och externa grupper.

Under tillfälliga konstprojekt och utställningar som drivs av Region Gävleborg genomför vi även pedagogiska aktiviteter i form av visningar och workshops, med skolklasser som en viktig målgrupp.

Läs mer om pågående konstprojekt

Vid intresse för att boka en konstvisning, workshop eller föreläsning, kontakta Konst Gävleborgs konstpedagog. Aktiviteten kan utformas efter önskemål och behov.