Bilden visar ett exempel på nyhetsbrev, inte det faktiska nyhetsbrevet.

Få inblick i länets utveckling genom nya nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet om regional utveckling i länet är här! Regional utveckling handlar om att skapa goda förutsättningar för att bo, leva och arbeta i Gävleborg. Välkommen att ta del av det första brevet och anmäla dig till kommande, om du inte redan gjort det.

Nyhetsbrevet ges ut tre gånger per år och ger dig en inblick i länets framsteg mot en hållbar regional utveckling. Brevet är speciellt intressant för dig som arbetar eller är engagerad inom området och vill veta mer om olika utvecklingsprojekt och viktiga frågor för Gävleborg.

Innehållet speglar hela det regionala utvecklingsarbetet och visar på dess nyttor och positiva resultat. Det lyfter även att regionalt utvecklingsarbete är något som vi gör tillsammans – Region Gävleborg tillsammans med aktörer i länet och nationellt.

Den regionala utvecklingsförvaltningen är avsändare av nyhetsbrevet och ansvarar också för att samordna det regionala utvecklingsarbetet i länet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Börja prenumerera på brevet genom att fylla i din mejladress i det här formuläret. Då får du automatiskt nästkommande brev direkt i din inkorg. 

Det första nyhetsbrevet skickades ut vecka 8 och du kan läsa det i efterhand här.