Årets handledare och årets arbetsplats

Under perioden 1 januari till 20 maj 2019 kan du nominera en handledare och/eller arbetsplats till priserna Årets handledare och Årets arbetsplats inom Vård- och omsorgscollege Gävleborg.

Samtliga nomineringar samlas ihop på lokal nivå och lokalt vård- och omsorgscollege utser en lokal vinnare. De lokala vinnarna nomineras automatiskt till de regionala priserna, där en regional jury bestående av arbetsgivare, facklig representant och utbildningsrepresentant utser vinnarna. Vinnaren av det regionala priset Årets handledare nomineras automatiskt till det nationella priset Årets handledare, vilket utses av nationella föreningen Vård- och omsorgscollege.

Du kan nominera handledare och arbetsplatser både inom offentlig och privat verksamhet.

Mer information om priserna och nomineringsperioden hittar du på www.vo-college.se/gavleborg.

Nominering till årets handledare

Årets handledare ska:

• vara en god ambassadör för vård- och omsorgsyrket
  • ha ett gott bemötande av studerande, brukare och arbetskamrater
  • ha förmåga att skapa en kreativ och stimulerande lärmiljö/arbetsmiljö samt
  • vara en inspirerande och stöttande handledare.

De personuppgifter du lämnar i formuläret används för att administrera aktiviteten, exempelvis skicka anmälningsbekräftelse, kallelse och utvärdering samt att skapa deltagarförteckning. Personuppgifterna tas bort när hanteringen av intresseanmälan är slutförd.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter http://www.regiongavleborg.se/dataskydd

Nominering till årets arbetsplats

Årets arbetsplats ska:

• vara kultur- och inkluderingsvänlig
  • ge en god bild av arbete inom vård och omsorg och skapa intresse för branschen
  • ha en god samverkan med utbildningen på orten och skapa en stimulerande lärmiljö
  • arbeta hälsofrämjande

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter http://www.regiongavleborg.se/dataskydd