Om Stockholmskontoret

På kontoret i Stockholm kan länets intressenter boka mötesrum för träffar, nätverk och presentationer i samband med Stockholmsbesök.

Region Gävleborgs Stockholmskontor erbjuder länets många intressenter att boka kontorets mötesrum för träffar, nätverk och presentationer i samband med Stockholmsbesök eller i samband med t ex visningsresor till Gävleborgs näringsliv, bostadsområden, kulturliv med flera spännande utvecklingsområden.

Kontoret är ett mötesrum för 8-10 personer (max 12 personer) med modern teknik för bl a videokonferenser och Skype-möten. I anslutning till kontoret finns dessutom såväl restaurang som större konferenslokaler att hyra. Kontorets mötesrum har redan blivit mycket efterfrågat, varför bokningar bör göras i god tid.

Med sitt centrala läge mitt emot Näringsdepartementet och i samma kvarter som Stockholms Centralstation, Cityterminalen och Arlanda Express, kan kontoret i mån av plats, även erbjuda arbetsplatser till förbipasserande gävleborgare, som till exempel är på väg till eller från tåg, buss och flyg. Samtliga möten och arbetsplatser måste bokas/bekräftas i förväg.

För ytterligare information, visning och bokning, kontakta platsansvarig/koordinator:

Besöksadress:
Vasagatan 7, Stockholm, anmälan via receptionen Business Center, plan 4