Yrkesintroduktion

Är du nyutexaminerad sjuksköterska med längre vikariat eller fast anställning i Region Gävleborg? Då ska du delta i yrkesintroduktion via kliniskt träningscentrum, KTC.

Nyutexaminerad sjuksköterska med längre vikariat eller fast anställning i Region Gävleborg ska erbjudas att delta i yrkesintroduktion via kliniskt träningscentrum, KTC.

Introduktionsutbildningen ska stärka kompetensen för att underlätta övergången från student till sjuksköterska samt bidra till god arbetstillfredsställelse och viljan att stanna i Region Gävleborg.

På grund av rådande läge ges Yrkesintroduktionen på annat sätt och i annan omfattning än tidigare. Vi beklagar att programmet som helhet inte kan genomföras men är glada att kunna erbjuda en modifierad version med de mest efterfrågade innehållsdelarna.

Sjuksköterskor som börjar sin anställning under vårterminen 2021 erbjuds två hela kursdagar med KTC. Mer om innehållet kan du läsa i regionens Kompetensportal (via intranätet Plexus) där anmälan görs till de två dagarna, antingen av chef eller medarbetaren själv. Dagarna är oberoende av varandra och det finns flera olika datum att välja på.

Vid frågor kontakta ktc@regiongavleborg.se

Gruppindelning och schema ht 2020

Alla deltagare indelas i grupper med utbildningsort Gävle respektive Hudiksvall. Deltagare får sms med information om grupp och länk till schema.

Schema grupp 1 Gävle (pdf)

Schema grupp 2 Gävle (pdf)

Schema grupp 3 Gävle (pdf)

Schema grupp 4 Hudiksvall (pdf)

Schema grupp 5 Hudiksvall (pdf)

Kontakt

Har du frågor, kontakta ktc@regiongavleborg.se, 026-15 30 52.