Webbinarium – Så här söker du  energikartläggningsstöd

Under april månad bjuder Region Gävleborg in till ett kostnadsfritt webbinarie på temat energikartläggningsstöd. Webbinariet riktar sig till små och medelstora företag som vill söka stöd för energikartläggning.

Under webbinariet delar Magnus Olander, strateg vid Region Gävleborgs energikontor, Ekocenter, med sig av sina erfarenheter av energikartläggning. Därefter berättar Cecilia Hedlöf, strateg vid Region Gävleborg, mer om Region Gävleborgs energikartläggningsstöd. Hur går man till exempel till väga om man vill söka stödet?  

Webbinariet sker digitalt, via Teams.   

Anmälan

Anmäl dig redan nu!

Du kan välja mellan följande fyra tillfällen:

  • 13:e april: 13.00-13.40 och 14.00-14.40.
  • 14:e april: 10.00-10.40 och 11.00-11.40.

Boka din plats här: Anmälan energikartläggning 

Vad är en energikartläggning?

Genom att göra en energikartläggning får du en inblick i hur ditt företags energianvändning ser ut. Du får även förslag på åtgärder som kan sänka dina kostnader. En effektivare energianvändning kan dessutom bidra till att ditt företag kan minska sin miljöpåverkan och öka konkurrenskraften. Stödet vänder sig till små och medelstora företag som har någon form av tillverkande enhet. För att göra en energikartläggning behöver du anlita en energikonsult. Region Gävleborg stöd för energikartläggning kan användas för att täcka en stor del av den kostnad (50%) som detta innebär. Ansökningar handläggs löpande och vi tar emot ansökningar fram till och med den 31 maj 2021.  

Mer information

Företagsstöd