Var med och påverka Minoritetsveckan i Gävleborg

Den 1 juni bjuder Region Gävleborg och Länsstyrelsen Gävleborg in till samråd för länets nationella minoriteter. Är du en av dem? Anmäl dig idag och ta chansen att påverka innehållet på årets minoritetsvecka.

Minoritetsveckan i Gävleborg är en länsövergripande vecka som ska synliggöra Sveriges nationella minoriteters rättigheter, kultur och språk. Minoritetsveckan arrangerades för första gången 2021 och nu har du möjlighet att bidra till och påverka innehållet på årets upplaga.

Tillsammans med Länsstyrelsen Gävleborg anordnar Region Gävleborg ett samråd för Sveriges nationella minoriteter. Temat för samrådet är Minoritetsveckan i Gävleborg och deltagare får diskutera hur vi tillsammans kan bygga ett intressant program och hur vi kan arbeta gemensamt för att sprida information om Minoritetsveckan och nationella minoriteters rättigheter.

Samrådet genomförs fysiskt i Gävle och riktar sig till dig som tillhör någon av Sveriges nationella minoriteter antingen som privatperson eller i egenskap av föreningsrepresentant.

Anmälan

Anmäl dig till samrådet.

Sista anmälningsdag är 30 maj.