Next Day 2021 – Här uppmuntras idéer för framtidens jobb

Till synes omöjliga idéer kan ändå förverkligas. Och det kan leda till företagande och arbetstillfällen. Men det måste hända något däremellan. Här är Next Day – eventet för innovationskraft, inspiration och nätverkande – som lockar till fortsättning.

Innovationskraft – att gå från tanke och ord till handling – är något som Region Gävleborg lyfter fram som framgångsrecept för framtiden. Next Day är ett årligt återkommande event för fler idéer från fler människor för förnyad kunskap och initiativ som bidrar till hållbar konkurrensförmåga i näringslivet.

Missade du Next Day? Här finns möjligheten att ta del av några glimtar från dagen.

Röster från dagen

– Jag har precis gått Boost chamber på Movexum och tyckte att Next day var en bra dag att nätverka och inspireras av flera innovatörer i vårt län, säger Henrik Blomkvist.


Henrik Blomkvist

– Jag fick inbjudan till Next day och tackade ja till möjligheten att bygga ut mitt nätverk. Jag har idéer och vill komma i kontakt med andra för att skapa plattformar för dialog och kanske starta en pod, säger Emma Bergsten.


Emma Bergsten

Samarbetspartners och finansiärer

Next Day 2021 anordnades av Region Gävleborg i samarbete med Högskolan i Gävle, Gävle innovation hub, Movexum, Propell och Sandbacka Science park. Dagen finansierades av Region Gävleborg, Tillväxtverket och Europeiska regionala utvecklingsfonden.