Regional utveckling - person vid dator.

Exportresan Gävleborg

Är du intresserad av att öka ditt företags försäljning genom export? Då ska du passa på att delta i Exportresan Gävleborg. Där får du information om vilket stöd och rådgivning som finns i vårt län, skapa nya värdefulla kontakter och inspireras av andra lokala företag som exporterar.

Ditt företag har kanske redan tagit de första stegen ut mot en internationell marknad? Eller så kanske du precis har klivit in i dessa funderingar? Exportresan Gävleborg besöker under hösten 2022 och våren 2023 samtliga kommuner i länet och bjuder in företag till ett inspirations- och kunskapsevent. Exportresan vänder sig till små och medelstora företag som är nyfikna på att växa genom att sälja sina varor eller tjänster utomlands.

Det är en chans för dig som vill veta mer om de förutsättningar och möjligheter som finns för att ta det första steget ut mot en internationell marknad. Det riktar sig även till dig som redan har en befintlig exportaffär och nu är redo att ta nästa steg mot en ny marknad. Exportresan lotsar dig rätt baserat på ditt företags unika behov och för dig som är redo att ta klivet finns det hjälp att få. Vi vill underlätta och öka möjligheten för företag i Gävleborg att starta en hållbar exportaffär.

När besöker Exportresan din kommun?

Datum för när Exportresan besöker just din kommun kommer att publiceras på den här sidan löpande. När det finns ett fastställt datum för din kommun är du varmt välkommen att anmäla dig via respektive anmälningslänk.

Du som idag tar emot mail och/eller nyhetsbrev från ditt näringslivskontor kommer även att få information från dem inför att Exportresan besöker din kommun.

Ett samarbete mellan kommun och region

Exportresan Gävleborg genomförs i nära samarbete med Näringslivskontoret i din kommun och är en mix av inspiration, företagsresor från din kommun, nätverkande och information om de finansieringsmöjligheter som finns via Region Gävleborg. Arbetet med export- och investeringsfrämjande drivs av projektet Team Gävleborg i Region Gävleborg. Team Gävleborg finansieras av Tillväxtverket.

Välkommen till Exportresan Gävleborg i din kommun!