Folktandvården Gävleborgs vd slutar

Ann-Christine Larsson Bolle, vd i Folktandvården Gävleborg, kommer att avsluta sitt uppdrag under hösten.

Folktandvården Gävleborg är ett bolag som är helägt av Region Gävleborg. De bedriver tandvård över hela länet.

Folktandvården leds av en styrelse med sju ledamöter utsedda av regionfullmäktige och en verkställande direktör.

Under onsdagen meddelade vd Ann-Christine Larsson Bolle att hon väljer att sluta. Hon har sex månaders uppsägningstid. Processen med att hitta en ersättare kommer att inledas omgående.

Enligt tidigare planer och som signalerats tidigare kommer även styrelsens ordförande Barry Gustafsson att sluta till hösten.

Göran Angergård, regiondirektör, 026-15 51 40.

Britta Schüllerquist, marknads- och kommunikationschef Folktandvården Gävleborg, 070-398 38 02.