Johnér Bildbyrå AB
www.johner.se
info@johner.se
sales@johner.se

Dags att nominera till miljöpriset

Nu är det återigen dags att dela ut miljöpriset. Du som bor eller verkar i Gävleborg är välkommen att nominera personer, företag eller organisation som gjort något bra inom miljöområdet!

Nomineringen, tillsammans med en motivering och dina kontaktuppgifter, skickar du till christine.sisell@regiongavleborg.se innan den 20 mars 2020.

Vinnaren av priset får blommor, ett diplom och 10 000 kronor.

Miljöprisets kriterier

Priset kan tilldelas person/personer, företag och organisationer som visat prov på förtjänstfulla insatser inom miljöområdet. Det kan till exempel vara:

• innovativa idéer kopplade till faktiska åtgärder.
  • miljöteknik – produkter som ger faktiska miljöfördelar.
  • miljöinsatser för barn och unga.
  • insatser som har ett helhetstänk inom hållbarhetsområdet (ekonomisk-, socialt- och miljömässig hållbarhet ).

Miljöprisjury

Det är Region Gävleborgs hållbarhetsnämnd som står bakom miljöpriset. Syftet är att uppmärksamma de eldsjälar som driver på länets miljöarbete, och sprida deras goda exempel. Jury för miljöpriset består av ordförande, vice ordförande och vice andre ordförande från Hållbarhetsnämnden. Ekocenter sköter det operativa arbetet.

Läs mer om miljöpriset