Forum Musik

Varmt välkommen till stora regionala arrangörsträffar i vår!

Härmed bjuds ni in till en helg - lördag-söndag, från lunch till lunch med kostnadsfri övernattning (för er som har längre än en timmes resa från mötet), kunskapsutbyte, samtal, mat och konsert!

Programmet kommer att se ut så här i grunden, med reservation för ev. lokala skillnader:

Lördag: Gemensam lunch, genresamlingar på eftermiddagen (med fikapaus), gemensam middag samt konsert.

Söndag: Informations- och kunskapsutbyte över genregränser, gemensam lunch.

Vi öppnar nu anmälan för vårens tre första regionala möten:

1-2 februari i Bollnäs för mitt-Sveriges alla arrangörer (Dalarna, Gävleborg, Örebro län, Västmanland, Södermanland och Uppsala län).

15-16 februari i Malmö för syd-Sveriges alla arrangörer (Skåne, Blekinge, Halland, Kronoberg, Jönköpings och Kalmars län).

21-22 mars i Trollhättan för väst-Sveriges alla arrangörer (Västra Götaland, Värmland).

Ett möte i norr samt ett i öster annonseras också inom kort!

OBS! Om det skulle passa bättre för dig att besöka ett annat regionalt möte än det som rent geografiskt var tänkt - tveka inte att anmäla dig till detta istället - det löser vi!

Det regionala arrangörsträffarna är ett samarrangemang med Kulturens Bildningsverksamhet, Svensk Jazz, RFoD, Kammarmusikförbundet, Kultur i Väst, Knutpunkt Nefertiti, Musik i Syd, Kultur Gävleborg och - fler kommer säkerligen att hänga på längs vägen! 

Antal platser är begränsat - "först till kvarn..." gäller. Du kan anmäla max 2 deltagare per förening. Anmälan är bindande och vid avbokning senare än 2 veckor före ett möte tillkommer en avbokningskostnad på 500 kr.