Närodlad litteratur - Stötta din lokala författare

Det är ju en mycket speciell och omtumlande tid vi lever i nu och det som händer får stora konsekvenser inom de flesta områden i allas våra liv. Inställda arrangemang och aktiviteter drabbar bland många andra våra konstnärer och kulturarbetare och vi som arbetar inom offentliga kulturverksamheter utmanas att hitta nya arbetssätt.

Litteraturverksamheten inom Kultur Gävleborg inledde den 24 mars i samarbete med länets författare satsningen ”Närodlad litteratur – stötta din lokala författare”. I satsningen presenteras ett antal av de fina böcker som producerats av författare i och ifrån Gävleborg tillsammans med information om var du kan hitta ett eget exemplar och på så sätt stötta lokala kulturskapare.

Passa på att hitta tillbaka till en gammal favorit och att upptäcka nya spännande författarskap. Ge bort en bok (eller flera) till barn och ungdomar i din närhet eller till vänner och släktingar som nu fått extra gott om lästid. Just nu betyder det extra mycket!

Vi som står bakom satsningen kommer att vara enormt tacksamma om ni som läser inläggen med rubriken ”Närodlad litteratur – stötta din lokala författare” på Facebook delar dem vidare så att de når så många som möjligt.

Använd gärna våra hashtaggar:
#närodladlitteratur #stöttadinlokalaförfattare #hemmamedenbok #litteraturgävleborg

Närodlad litteratur - Vecka 13

Närodlad litteratur - Vecka 14

Närodlad litteratur - Vecka 15

Närodlad litteratur - Vecka 16

Närodlad litteratur - Vecka 17

Närodlad litteratur - Vecka 18

Närodlad litteratur - Vecka 19

Närodlad litteratur - Vecka 20