Inställda arrangemang

Region Gävleborg har inom kulturområdet löpande dialog med samarbetspartners och arrangörer. Vi följer utvecklingen och tar löpande beslut, vilket kan innebära att arrangemang kan ställas in eller skjutas upp med kort varsel. Här kan ni se vilka arrangemang som är inställda eller flyttade till senare datum.

Vi uppmanar våra besökare att följa Folkhälsomyndighetens råd gällande hälsa och hygien och därmed visa hänsyn till riskgrupperna.

Följ utvecklingen på Folkhälsomyndigheten

Kammarserien DivineOpera "Näktergalarna"

Konserterna är framflyttade till:
Lördag 29 augusti kl 16.00 Segersta Kyrka, Kilafors 
Söndag  30 augusti kl 18.00 Equmeniakyrkan, Söderhamn

Läs mer

Kammarserien - Duo Prokopiev - Davtyan (Ryssland) 

Konserterna är framflyttade till:
Fredag 15 januari kl 19.00 Baptistkyrkan, Hudiksvall
Lördag 16 januari kl 15.00 Bo Lindesalen, Gävle konserthus 
Söndag 17 januari kl 18.00  Norrtullkyrkan, Söderhamn 

Läs mer

Vårens utbudsdagar "Konst och kultur för barn och unga 22-23 april på Länsmuseet Gävleborg

Vi jobbar nu på ett digitalt utskick, anmäl dig här för att få utskicket

Kulturting Gävleborg 25 april på Delsbo Forngård

Vi återkommer med nytt datum.

Slöjdkraft seminarium 2 april på Ljusdalsbygdens museum

Vi återkommer med nytt datum.

Musiksoppa Caroline af Ugglas 1 april

Med anledning av Coronapandemin: Musiksoppa - Caroline af Ugglas inställt den 1 april och framflyttad till torsdag 3 december (kl 12.00 på Söders Källa i Gävle, kl 18.00 på Restaurang Bolaget, Kulturcentrum, Sandviken). Köpta biljetter gäller! För eventuellt återköp kontakta respektive spelställe.

Läs mer

Skrivarträff - Att komma vidare med sitt skrivande 6 april

Tyvärr måste vi meddela att detta arrangemang är inställt med anledning av Corona-viruset och den ökade smittspridningen. Vår avsikt är att genomföra arrangemanget framöver när läget ser annorlunda ut. Håll utkik i Litteratur - Kultur Gävleborgs och Hudiksvalls biblioteks informationskanaler. Ni som har anmält er vi anmälningslänken kommer att få ett mejl med inbjudan då nytt datum är satt.

Slöjd håller-veckan 23-29 mars

Inställt

"Digital delaktighet - en demokratifråga" den 27 mars på Bollnäs folkhögksola

Vi kommer att genomföra konferensen vid ett senare tillfälle under året och återkommer med nytt datum så snart det är bestämt.

Med vänliga hälsningarna från arrangörerna
Region Gävleborg, SFP Seniorerna Gästrikland och Hälsingland, Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg samt nationella Digidelnätverket.

Kunskapsdagar Kultur och hälsa Gävleborg 2020 30-31 mars på Folkteatern Gävleborg och Hälsinglands museum

Med tanke på att temat är kultur för barn med särskilda behov och många av de som anmält sig har direkt eller indirekt kontakt med riskgrupper har vi beslutat att ställa in kunskapsdagarna i mars. Vi ser nu över möjligheten att arrangera dem i september 2020 istället, med förhoppningen att virusspridningen har upphört till dess. Samtliga av de som har anmält sig kommer att få information skickad till den e-post de har angivit i samband med anmälan.

Vi tackar innerligt för den fina responsen och breda representationen bland alla som anmält sig och hoppas att ni håller er friska och att vi kan ses och kunskapa tillsammans senare i år istället!

/Arbetsgruppen med representanter från Kultur Gävleborg, Region Gävleborg, Folkteatern Gävleborg och Scen:se-projektet/Hudiksvalls kommun