Vi som arbetar med GUBB

 

 

 

Lotta Hellsten, producent
All administration sker genom Kultur Gävleborg. Lotta sköter bokning av logi, mat, övningslokaler, gästsolister, arrangemangsbeställning, budgetarbete, notkopiering, utskick med mera.

 

Göran Berencreutz
Kapellmästare för GUBB. Gitarr- och ensemblepedagog på Kulturskolan i Sandviken och har jobbat med många olika typer av ensembler: rockband, improvisationsgrupper och storband. En viktig del i hans sätt att arbeta är att individanpassa arrangemang så att alla får en utmaning som man klarar av. Göran är sedan många år medlem av Sandviken Big Band och har många frilansuppdrag som musiker.

goran@sollatimusik.se

 

Mathias Dahl
Slagverkare och pedagog från Sandviken, utbildad musikpedagog på SMI i Stockholm. Arbetar bl.a på Estetprogrammet musik i Gävle. Han spelar bl.a grupperna Mamman och Pappan och Kråkan & Busarna och har alltid musikaliska projekt på gång.

bruppo@yahoo.se

Bertil Fält
Var kapellmästare och ledare för GUBB mellan 1993-2018. Bertil har skrivit mycket musik och arrangemang direkt för GUBB. 
Våren 2011 fick Bertil, Mary Lou MeeseYouthjazzfund pedagogpris. Hösten 2013 tilldelades han Sveriges Radios jazzpris Guldkatten.

vrimmeluren@icloud.com