Kom och lyssna på morgondagens stjärnor

Succé för Imagine - Sveriges bredaste livemusiktävling för unga artister mellan 13 och 21 år. I årets upplaga är nästan dubbelt så många akter anmälda till den regionala uttagningen och intresset har varit så stort att tävlingen utökas till hela två deltävlingar. 3 mars är det dags för deltävling nummer två.

Tid och plats: Söders källa, Gävle, 18.00- 21.00, genrep från 13.00. Fika finns att köpa på plats. Fri entré.
Konferencier: David Holm.

Imagine välkomnar alla musikstilar och det spelar ingen roll om deltagarna sjunger ensam, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg. Uttagningarna sker först lokalt, därefter regionalt och avslutas med riksfinalen Imagine Sweden.

Steget efter riksfinalen är den internationella Imaginefestivalen, med flertalet speltillfällen utomlands. Riksfinalen 2019 hålls 29 maj - 1 juni på Konserthuset i Gävle och arrangeras av Region Gävleborg.

Tävlande musiker i deltävling två:

Alva Dalethsson, Christoffer Jonsson, Elin Svedberg, Bella Lindroth, Nextopia, Lisa Omar, Julia Simrén, TJUGOÅTTA, Märta Wengelin

Mer information:

Imagine Swedens hemsida