Kulturting Gävleborg 2022

Mässa

Vill du presentera din verksamhet som kulturinstitution, kommun, studieförbund, förening, kulturföretagare eller annan aktör i kulturtingsmässan? Inför kulturtinget fyller vi mellanrummen på Bollnäs Kulturkvarter med en mässa där du kan presentera dig med vepor, en liten utställning, på ett mässbord, bokbord eller liknande för såväl kulturtingsdeltagare som för andra besökare till Kulturkvarteret.

Det är valår 2022 och en del av mässan heter Politiker pratar kultur. Till kulturtinget är alla riksdagspartierna välkomna att medverka i mässan och presentera sin kulturpolitik och berätta om sina visioner för kultur som drivkraft i platsutvecklingen i Gävleborgs län.

Har du mindre material exempelvis flyers eller broschyrer kan du lämna in dem på Silvanum, Kungsbäcksvägen 32 i Gävle eller till Bollnäs Kulturkvarter, Collinigatan 12 senast 13 maj, under kontorstid.

Har du mer omfattande material att visa är du välkommen att ställa i ordning det den 20 maj eller direkt vid ankomst den 21 maj på morgonen.

Anmäl medverkan i mässan senast 13 maj, så att vi kan säkerställa att det finns elkontakter, bord etc. så att det räcker till alla.

OBS! Anmälan till Kulturtinget görs separat