Övriga förmåner

Stöd för synundersökning eller glasögon

Vid behov av glasögon för bildskärmsarbete samt skyddsglasögon kan du erbjudas synundersökning inklusive köp av glasögon.

Bibliotek/ Medicinskt bibliotek

Bibliotek finns i Gävle och Hudiksvall. Medicinskt bibliotek för stöd det kliniskt arbetet, forskning samt utveckling finns med tillgång till medicinska databaser och elektroniska tidskrifter med mera.

Förtjänsttecken

Förtjänsttecken delas ut till medarbetare som varit anställda i 25 år eller haft förtroendeuppdrag. Förtjänsttecknet ges i form av klocka eller smycke. Medarbetaren har även möjlighet att i stället för förtjänsttecken välja annan gåva av minneskaraktär som exempelvis smycke, dam- och herrur, konst, kristallföremål eller liknande upp till ett värde om 10 procent av basbeloppet. Vid utdelning av förtjänsttecken inbjuds du till en gemensam middag.

Microsoft Office hemlicens

Du kan för ett rabatterat pris få en installation av Microsoft Office, för att använda i en privat dator hemma. Office-paketet innehåller Word, Excel, Power-Point, Access, InfoPath, OneNote,Outlook, Publisher och SharePoint Workspace.

Personalföreningar

Inom Region Gävleborg finns en personalförening i Gävle och en i Söderhamn. Det finns även konstföreningar i Gävle, Söderhamn och Hudiksvall.

Personalparkering

Medarbetare erbjuds i mån av plats tillgång till personalparkering. Motorvärmare finns att hyra på en del parkeringar.