<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Gynekologisk mottagning Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vid gynmottagningen i Hudiksvall jobbar sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, sekreterare och läkare. Verksamheten innefattar gynekologisk specialistvård med läkar-, sjuksköterske-, barnmorske- och abortmottagning. Vi bedriver dagkirurgisk operationsverksamhet och cancervård för gynekologisk cancer.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid gynmottagningen kan du ha ett varierande arbete med olika arbetsuppgifter. Kontaktsjuksköterska för gynekologisk cancervård, telefonrådgivning, assistera vid dagkirurgiska operationer samt remisshantering via 1177.

Vi är en personalgrupp som trivs med varandra och du kommer att arbeta med vård av kvinnor i team med läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare yrkeserfarenhet av kvinnosjukvård, cancersjukvård eller operation är meriterande.

Vi söker dig som är van att ta eget ansvar, är lyhörd och har ett gott bemötande. Du är duktig på att arbeta patientnära med stor lyhördhet för patienternas behov.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund.