<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor till Medicinavdelningen Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi är en medicinsk vårdavdelning i Hudiksvall som vårdar patienter med stroke-njur-lung-mag/tarm- och blodsjukdomar. Vi vårdar även patienter med misstänkt covid-19. Avdelningen har 32 vårdplatser, varav 8 är till för patienter med misstänkt covid-19. Den stora enheten är indelad i fyra omvårdnadsgrupper, två av dem är specialiserad mot patienter med strokesjukdom i akut fas, de andra två mot övriga diagnoser. Covidenheten har två omvårdnadsgrupper. Dag-, kvälls- och nattjänstgöring ingår i anställningen, rotation mot Covidenhet. Vi använder oss utav schemaläggning via Time-Care där har du har möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi söker nu två undersköterskor för tills vidare anställning. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Undersköterskeuppgifter på akutmedicinsk vårdavdelning och för närvarande rotation till covidenhet. Du kommer utöver ren omvårdnad att ta mycket venösa blodprover, sätta urinavledande kateter, assistera läkare vid olika undersökningar, lägga om sår. På vår strokeenhet får du arbeta med både akut strokesjukvård samt akut rehabilitering.

Kvalifikationer

Vårdgymnasium eller motsvarande. Erfarenhet av internmedicinsk akutsjukvård är meriterande.
Att arbeta utifrån regionens värdeord är en självklarhet i mötet med patienter, närstående, dina arbetskamrater och chef. Du tycker att det är självklart att bidra till god patientsäkerhet och arbetsmiljö genom att arbeta utifrån våra rutiner och riktlinjer.