<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Kilafors Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi är drygt 20 antal medarbetare på Kilafors Din hälsocentral. Tillsammans skapar vi; arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterska, distriktssköterska, undersköterska, BVC, läkare, kurator, sekreterare bästa möjliga vård för våra patienter. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier utifrån ett vårdkedjeperspektiv.
Du kommer att ingå i ett team där ni är fyra fysioterapeuter och där dina kollegor har stor erfarenhet av primärvård.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta tillsammans med härliga kollegor för en bättre vård inom primärvårdsrehabilitering, kunna påverka ditt arbete, dina utvecklingsmöjligheter med prestigelösa kollegor är detta arbetsplatsen för dig!
I arbetet som fysioterapeut behandlar du patienter i alla åldrar med många olika diagnoser och funktionsnedsättningar och fyller en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du arbetar tvärprofessionellt med kompetenta kollegor inom olika yrkesprofessioner tex hembesök i team med arbetsterapeut. Vi har en väl utvecklad gruppverksamhet och vi har även tillgång till bassäng/hydroterapi.
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling. För dig som är ny inom yrket erbjuds introduktion och planering för långsiktig kompetensutveckling som möjliggör en stabil grund inom yrket.

Vi har regelbundna internutbildningar i fysioterapigruppen där vi delar erfarenhet men också arbetar med utvecklingsprojekt. Exempel på utvecklingsprojekt är röntgenremiss skriven av fysioterapeut och videobedömning med ortopeden i Gävle.
Vi har även projekt tillsammans med andra yrkesgrupper till exempel diabetesföreläsning med sköterska.

Vi erbjuder dig arbetstid måndag-fredag med generöst flextidsavtal, årlig reviderad kompetensplan för din professionella kompetensutveckling, möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete och friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad fysioterapeut på 100% med intresse och engagemang för primärvårdsarbetet. Möjlighet till personlig anpassning av tjänstegrad.
Erfarenhet av kliniskt arbete inom primärvårdsrehabilitering är meriterande men är inte ett krav.
Du gillar att arbeta självständigt men fungerar väl i grupp - alltid med patienten i fokus.
Du gillar primärvårdens bredd av åldrar och diagnoser.

Dina egenskaper:
Du trivs med att alla dagar ser olika ut och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.
Du är driftig och initiativrik, vill finnas med i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet.
Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
Du har god kommunikationsförmåga och ser dialogen som ett viktigt verktyg.
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande under annonstiden.

Körkort erfordras