<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Arbetsterapi Specialistvård i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Är du intresserad av att utvecklas hos oss? Vi söker dig som är ny i yrket eller har viss erfarenhet . Vi jobbar i nära team med fysioterapeuter och andra yrkesgrupper för att ge vår gemensamma patient bästa möjliga insats. Vi värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Hos oss har du stor möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och vi har som mål att varje medarbetare tar ut minst 5 utvecklingsdagar per år. Som nyanställd erbjuds du en mentor som har till uppgift att stödja dig som ny.

Arbetsterapi Specialistvård är en vårdenhet som har ansvar för arbetsterapiverksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Vi är en uppskattad, bred enhet och har uppdrag mot avdelningar och mottagningar inom medicin med strokeenhet, neuro- och reumamottagning. Kirurg- och ortoped med handmottagning och lymfödemmottagning. Barnklinik, minnesmottagning och akutmottagning. Placering Gävle.

Intervjuer sker fortlöpande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar sedvanliga arbetsterapeutiska bedömningar, insatser och hjälpmedelsutskrivningar inom slutenvård. I arbetet ingår även att arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten tillsammans med kollegor inom samma område.

Det finns möjlighet att prova olika patientverksamheter och påverka sin placering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Gärna erfarenhet av arbete på strokeenhet eller rehabilitering av äldre. Vi ställer stor vikt på personliga egenskaper som samarbetsförmåga, förmåga att kunna prioritera samt att vara flexibel. Intresse och nyfikenhet för att jobba med förbättringar och utveckla verksamheten ser vi som en merit.
Körkort erfordras