<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Hudiksvalls Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hos oss ges varje medarbetare möjlighet att vara med och utforma nya professionella arbetssätt utifrån patienternas behov. Vi arbetar för att ge god och nära vård och fokuserar på det som är värdefullt för våra patienter.

Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare. Vi värdera ett god arbetsmiljö, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt.

Din hälsocentral i Hudiksvall är en arbetsplats med ca 65 engagerade medarbetare i helt nyrenoverade lokaler i Hälsan Hus. Vi behöver förstärka vår bemanning så nu söker vi just dig som vill bli en del av vårt team och vara med att utveckla vår hälsocentral

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut i vårt verksamhetsområde erbjuds du ett varierat arbete i en arbetsgrupp under utveckling. Du kommer att ingå i team med andra arbetsterapeuter samt ha ett nära samarbete med fysioterapeuter och andra yrkesgrupper för att ge vår gemensamma patient bästa möjliga insats. Du arbetar även självständigt och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du kommer att utföra aktivitets- och funktionsbedömningar av patienter och utföra arbetsterapeutiska åtgärder för att det ska fungera i de dagliga aktiviteterna. Detta innebär bland annat att göra hembesök, förskriva hjälpmedel, upprätta intyg och utlåtanden, demensutredningar, handrehabilitering och handleda personal.

Du kommer att få kollegialt lärande och stöd samt utvecklingsmöjligheter genom bland annat auskultation och utbildning.
Du kommer delta i att utveckla verksamheten framåt efter vår värdegrund och verksamhetens mål.

Du kommer att få ha roligt på arbetet och känna att du utvecklas tillsammans med din kollegor.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.
Erfarenhet inom handrehabilitering är meriterande.
Du kan även vara nyexaminerad men med ett brinnande intresse.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet och förmåga att samarbeta.

Viktigt för oss är att du har en positiv inställning, är engagerad, nytänkande och vill vara med och utforma nya arbetssätt med en genuin känsla för serviceyrket.

Intervjuer sker löpande för denna rekrytering, så välkommen med din ansökan redan idag!

Körkort erfordras