<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk Sekreterare till Linden Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Linden Din hälsocentral är en liten hälsocentral med nästan 2800 listade patienter och knappt 15 medarbetare på landsbygden i Hälsingland med fint utsikt över Bergviken. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och apotekare. Vi arbetar strukturerat med sjukskrivningar i ett nära samarbete med vår rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagning men vi ansvarar också för läkarinsatser i hemsjukvården och särskilt boende.

Hälsocentralen utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare kommer du bland annat att arbeta med vårddokumentation, registrering i vårdsystem, receptionsarbete, olika systemkontroller och övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare, gärna med erfarenhet inom yrket, god datorvana och med goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har ett gott bemötande och med intresse av att vilja vara en del i verksamheten, erfarenhet av självständigt arbete och klarar en stressig situation. I ditt arbete är du flexibel och tar stort ansvar och har lätt att samarbeta med andra. Du ska dessutom vara villig att lära nytt.

Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO och Mina vårdkontakter. Melior och Elvis är också meriterande.

Erfarenhet från primärvård är önskvärd, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.