<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog till Bedömnings- och Utredningsenheten Södertull

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du arbeta på en arbetsplats med god sammanhållning och trevliga kollegor som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? BUP:s Bedömnings- och Utredningsenheten Södertull i Gävle är en välfungerande enhet med en trevlig och kunnig personalgrupp. De som arbetar på mottagningen har lång erfarenhet av att arbeta med psykiatriska bedömningar och utredningar av barn och ungdomar 6-18 år.

På mottagningen har vi en bred kompetens och förutom 7 legitimerade psykologer och 2 PTP-psykologer arbetar det barnpsykiater, barnneurolog, sjuksköterskor, socionomer, skötare, specialpedagog, logoped och medicinska sekreterare på mottagningen.

Arbetsuppgifter

På BUP-mottagning Södertull i Gävle kommer du i huvudsak att arbeta med barnpsykiatriska utredningar på barn och ungdomar i åldern 6-18 år. Våra vanligaste frågeställningar rör neuropsykiatriska tillstånd t.ex. ADHD och autism, även om andra frågeställningar kan förekomma. Vid behov kan din expertis som legitimerad psykolog också efterfrågas i mer komplexa bedömningar. Samverkan med vårdgrannar och andra aktörer så som Elevhälsa, Socialtjänst och Familjehälsan ingår som en viktig del av arbetet.

BUP Södertull har jourverksamhet vardagar 13-17, när vi gör akuta bedömningar i nya ärenden. Som psykolog har du jour var sjätte fredag, tillsammans med ytterligare en erfaren kollega och vid behov barnpsykiater.

Vi har regelbundna interna psykologmöten och det finns goda möjligheter att konsultera kollegor på såväl veckovisa teamkonferenser som när behov uppstår. Vi erbjuder regelbunden fortbildning och kunskapsutveckling, samt NPF-handledning. Under din första tid på mottagningen har du också möjlighet att få extra stöd av en erfaren mentor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med psykiatri och/eller barn och ungdomar och ser gärna att du har arbetat med neuropsykiatriska utredningar tidigare.

Detta är en tjänst för dig som är strukturerad och ansvarstagande, samt uppskattar struktur och tydlighet i dina arbetsuppgifter. Arbetet förutsätter att du är självgående, har en god samarbetsförmåga, samt ett gott bemötande. Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift är ett krav, eftersom du förväntas sammanfatta dina utredningar i ett psykologutlåtande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Gävleborg kräver uppvisande av utdrag ur belastningsregistret inför anställning vid arbete med barn och ungdomar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och kallar på intervju under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!