<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog till Vuxenpsykiatrisk mottagning i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Bollnäs är en allmänpsykiatrisk mottagning för invånare över 18 år. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier i team. Vi är cirka 30 medarbetare på mottagningen. Vår mottagning präglas av en god arbetsmiljö där vi har omsorg om varandra. Verksamheten ska genomsyras av ett gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.

Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt.

Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, sjuksköterskor, skötare, kuratorer och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Som psykolog ingår du i teamarbetet på psykiatriska mottagningen i Bollnäs. Sedvanliga arbetsuppgifter för psykolog.

Utredning, behandling och handledning.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av psykiatriskt arbete, utredning och behandling.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.