<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till Verksamhetsområde Medicin Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Medicin i Bollnäs har i uppdrag att tillhandahålla akut och planerad internmedicinsk specialistvård för befolkningen i Södra Hälsingland. Sjukhuset har 50 vårdplatser uppdelade på tre avdelningar (hjärtavdelning, njur/diabetes/internmedicin, stroke/internmedicin) och en intensivvårdsavdelning. Mottagning finns inom reumatologi, gastroenterologi, neurologi, hematologi, kardiologi, fyslab, endokrinologi, nefrologi, PD-mottagning och dialys. Mottagningar finns i Bollnäs och Söderhamn.

Verksamhetsområdet genomsyras av ett personcentrerat förhållningssätt och ett processorienterat arbetssätt. Med fokus på vår gemensamma patient möjliggörs en god patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Vi är ständigt i behov av nya medarbetare.

Läs om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Arbetsuppgifter

Avdelning 5 har inriktning njur, diabetes och internmedicin.

Hjärtavdelning har inriktning hjärtsjukdomar och internmedicin.

Kvalifikationer

I rollen som sjuksköterska hos oss ska du:

• vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård
• ha god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Vi hoppas att du vill vara med i en spännande utveckling av vår verksamhet och vi ser fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande.