<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog/PTP-psykolog till Psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska specialistvården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.
Du kommer att arbeta i team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, arbetsterapeut, rehabiliteringskoordinator och medicinska sekreterare.

Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter.

Psykiatriska mottagningsverksamheten i norra Hälsingland har en gemensam mottagning i Hudiksvall. I Bergsjö och Ljusdal finns filialverksamhet som tillhandahåller specialistpsykiatriska insatser till patienter med långvarig och låg funktionsnivå, så som exempelvis psykosproblematik. Det finns stora möjligheter att som psykolog även vara en del av teamet som ger insatser till denna målgrupp.

Mottagningen har psykologbemanning med en kompetensspridning av både PTP-psykologer och psykologer med mångårig specialistpsykiatrisk erfarenhet. Arbetsplatsen har både KBT, KPT och PDT kompetens och tillhandahåller handledning både utifrån metod och uppdrag. På mottagningen finns även DBT-team, ERGT kompetens samt terapikompetens inom traumabehanding såsom EMDR och Prolonged exposure.

Arbetsuppgifter

Som psykolog är arbetsuppgifterna varierande och du kommer arbeta med diagnostik, bedömning och utredning samt psykologisk/psykoterapeutisk behandling.
Därtill förväntas du även delta i verksamhetens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som har erfarenhet av specialistpsykiatri. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av strukturerad diagnostik liksom neuropsykiatrisk kompetens och erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga
Körkort erfodras