<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Nära chefstöd till växande verksamhet med Digitala vårdmöten!

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Som ett led i omställningen mot en nära vård och för att öppna upp för optimal tillgänglighet för vårdsökande i den nya digitala vårdmottagningen är all vård inkluderad såväl primärvård som slutenvård, en lösning för att möta det ökande vårdbehovet.

Vårdsökande ska få snabbare vägledning till rätt råd och/eller rätt vårdnivå och egenvårdsråd ska förenklas och administrationen runt ett besök ska underlättas. Genom Digitala vårdmöten ska det bli smidigare, enklare och mer tillgänglig kommunikation mellan alla berörda parter; vårdsökande och vårdgivare.

Är detta din nya utmaning? Hos oss arbetar du strukturerat och kvalitetsinriktat. Vi söker dig som är en trygg och självständig person med stor erfarenhet och hög kompetens.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med förutsättning till samverkan i arbetsteamet. Att arbeta hos oss är varierande och ger möjlighet till goda utvecklingsmöjligheter. Du ges stora möjligheter att vara med i utformningen och påverkan av din egen arbetsmiljö.

Vår bas och vårt huvudkontor ligger i nya lokaler centralt i Bollnäs centrum med en slående utsikt mot sjön Varpen och de blånande Hälsingska bergen och skogarna. Till oss finns mycket goda pendlings möjligheter och med en kort promenad, på 4 minuter, är du på plats.

Arbetsuppgifter

Du kommer initialt att arbeta som nära chefstöd till vårdenhetschefen för 1177 Vårdguiden på telefon i det nya digitala verksamhetsområdet. I rollen som nära chefstöd fungerar du som administrativt stöd åt och verkar i nära samarbete med vårdenhetschefen och enhetens medarbetare. Arbetet omfattar bland annat administrativt och koordinerande arbete inom områden så som personal, ekonomi, vårdutveckling, schema, bemanning, statistik och dokumentation.

Arbetet som nära chefstöd förutsätter att du som person är serviceinriktad, har en hög grad av tillgänglighet. Det är ett självständigt arbete där du behöver ha förmåga att ta egna initiativ och vara lösningsorienterad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom administration, personal-, beteendevetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har lätt att kommunicera med din omgivning och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har mycket god datorvana främst inom Officepaketet. Tillsammans kommer du och vårdenhetschefen att hitta arbetssätt som passar er och verksamheten varpå det är viktigt med ett flexibelt och lösningsfokuserat sinne.

Du kommer dagligen ha kontakt med många medarbetare inom olika professioner och för att lyckas med uppdraget ser vi att du är kommunikativ, stresstålig, prestigelös och trygg i din roll. Du har en positiv inställning till de skiftande arbetsuppgifter och utmaningar som du ställs inför samt tycker om ett tidvis högt arbetstempo.

Som person är det viktigt att du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter, är noggrann samt att du arbetar systematiskt och strukturerat. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.