<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Öron-Näsa-Halsmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Öron-näsa-halsmottagningen i Gävle utreder och behandlar sjukdomar inom öron-, näsa och halsområdet. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. På mottagningen är vi ungefär 40 medarbetare som arbetar tillsammans med patienten i fokus.

Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor i verksamheten egna mottagningar. Vi har både planerad läkarmottagning och jourläkarmottagning samt utför operationer på mottagningen, dagkirurgen och centraloperation. För cancerpatienter har vi i samverkan med andra specialistmottagningar arbetat fram ett särskilt prioriterat vårdflöde. Vi planerar för att öka produktionen i verksamheten och kunna ta emot fler patienter, därför behöver vi rekrytera en till två sjuksköterskor för att stärka upp vårt team!

Vi erbjuder dig:
• Dagtidsarbete måndag-fredag
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Tid för ditt ansvarsområde
• Stor påverkansmöjlighet

Välkommen till oss på ÖNH i Gävle!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska omfattar bland annat telefonrådgivning, egen sjuksköterskemottagning, koordinera det dagliga flödet av patienter (bokade och akuta), delta tillsammans med läkare vid planerade undersökningar samt i den akuta jourverksamheten. Arbetet kan även innebära arbetsuppgifter i vår operationsverksamhet, såväl den lokala som på centraloperation, samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska i specialiserad verksamhet.

Sjuksköterskorna på Öron-näsa-halsmottagningen har en nyckelfunktion för att få verksamheten att fungera optimalt och säkerställa ett patientflöde i enlighet med rutiner och riktlinjer.

Om du är en ambitiös och engagerad person finns det även goda utvecklingsmöjligheter för att t ex lära dig operationsplanering eller delta i arbetet med patienter i SVF-flödet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska sedan några år tillbaka och som vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Som sjuksköterska hos oss blir du en värdefull medarbetare i teamet!

Då arbetet innebär flera olika arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel, har en god förmåga att självständigt kunna organisera och planera arbetet samt har en väl utvecklad förmåga att arbeta tillsammans med andra. Ett professionellt förhållningssätt och gott bemötande är en förutsättning för att arbeta hos oss!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från kirurgisk vård eller vana från arbete på specialistmottagning.

Arbetet ställer höga krav på att kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en del av teamet och se till helheten i vårt vårdflöde. Det innebär att du behöver vara mycket anpassningsbar i ditt arbetssätt och se förändringar som något positivt för kunna hjälpa till med det mesta som mottagningsarbetet kräver.

Här på mottagningen och i vår operationsverksamhet är omvårdnadspersonalen ett sammansvetsat team som arbetar tätt tillsammans och planerar gemensamt arbetet på både kort och lång sikt, är lösningsinriktade och har roligt tillsammans. Därför lägger vi också mycket stor vikt vid personlig lämplighet under rekryteringen då det är viktigt för oss att hitta rätt kollega till vårt team.

Erfarenhet som sjuksköterska krävs.

Specialistutbildning som operationssköterska kan vara meriterande.

Ansök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.