<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Röntgensjuksköterska till Gävle sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Röntgenavdelningen ingår i verksamhetsområde Bild- och funktionsmedicin och vi arbetar med diagnostisk radiologi i ändamålsenliga lokaler med modern utrustning. Vi är cirka 100 medarbetare som utför många olika typer av undersökningar genom konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud, genomlysning och magnetkamera samt interventionell radiologi lab med kombinerad datortomografi och angiografiutrustning.

Vi är ett team kompetenta kollegor som alltid har patienten i fokus och ger effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper som röntgensjuksköterska i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet.

Arbetsuppgifter

På Röntgenavdelningen är vi ett trivsamt team med bred kompetens där du som röntgensjuksköterska arbetar självständigt, brett och varierat med en mängd olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi. Dina närmsta kollegor kommer att vara andra röntgensjuksköterskor, undersköterskor samt radiologer. Vi är bemannade dygnet runt vilket innebär att dag-, kväll- och nattjänstgöring ingår.

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du bland annat att:
• Utföra olika typer av röntgenundersökningar
• Rotera på de olika arbetsstationerna/maskinerna

Hos oss får du:
• Ett spännande och utvecklande arbete med patienten i fokus
• Arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor som besitter stor erfarenhet och kunskap
• En omfattande individuell introduktion
• Ta del av lokalt nattavtal

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och som är strukturerad, har lätt för att ta egna initiativ samt ansvara för ditt eget arbete. Du har alltid patienten i fokus och kommunicerar väl med din omgivning. Som person uppskattar du ett varierande arbete i en tempofylld och lärorik miljö.

I rollen som röntgensjuksköterska ska du:
• Vara legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att jobba inom svensk sjukvård
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift

Sista ansökningsdagen är söndagen den 31/1, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ingen erfarenhet krävs.