<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sommarvikariat som biomedicinsk analytiker, Gästrikland

Visstidsbemanningen är en del av HR-avdelningen och ansvarar för att täcka det kortsiktiga behovet av personal för alla verksamheter inom Region Gävleborg. Inom Hälso- och sjukvården arbetar vi tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden "Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient" så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitét.

Laboratoriemedicin Gävleborg är Region Gävleborgs kompetensorganisation för diagnostik av patientprover. Vår målsättning är att vara den naturliga samarbetspartnern vad gäller behov av kunskap kring och diagnostik avseende Bakteriologi och Virologi, Immunologi, Klinisk Kemi, Transfusionsmedicin, Patologi och Cytologi. Välkommen!

Arbetsuppgifter

Inom ramen för laboratoriemedicin finns många möjligheter för dig som studerar till biomedicinsk analytiker. Beroende på hur långt du kommit i din utbildning kan du arbeta som biomedicinsk analytiker, laboratoriebiträde eller laboratorieassistent.
Områden som du kan arbeta inom är:

• Mikrobiologi
• Klinisk kemi
• Transfusionsmedicin
• Patologi och cytologi

Beroende på avdelning och ort kan arbetsuppgifterna skilja sig åt.

Hos oss får du

• goda möjligheter till att utvecklas i yrkesrollen och utöka din kompetens
• arbeta i en spännande och kreativ miljö
• tillsammans i ett engagerat team arbeta för vår gemensamma patient.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara kvalitetsmedveten och ansvarsfull. Du har förmåga att planera och prioritera ditt arbete effektivt samtidigt som du lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare behöver du vara kommunikativ, lyhörd och bra på att arbeta tillsammans med andra.

I den här rollen ska du

• klarat minst en termin under utbildning till biomedicinsk analytiker.

Det är meriterande om du har legitimation som biomedicinsk analytiker.
Vi ställer krav på din tillgänglighet och ser gärna att du kan arbeta upp till 100% under månaderna juni-augusti.

Vi eftersträvar en snabb rekryteringsprocess och ber dig därför att bifoga betyg från din utbildning i ansökan. Vi önskar också att du anger mellan vilka datum du kan arbeta. Förbered även två vidtalade referenser till en eventuell intervju.