<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Logoped till logopedenheten Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Logopedenheten är en länsövergripande verksamhet med ett 25-tal medarbetare. Vi utreder, bedömer och behandlar röst-, tal-, språk-, och sväljsvårigheter. Våra logopeder arbetar med såväl sluten- som öppen specialistvård och finns vid länets samtliga sjukhus och logopedmottagningar. Vi bedriver även logopedisk verksamhet vid dagrehabiliteringar på sex orter, samt vid länsrehabiliteringsavdelning 70 i Sandviken. Hos oss kan du räkna med ett varierande arbete med kollegialt stöd och utmanande och berikande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med möjlighet att arbeta inom flera logopediska områden; röst-, barn- och neurologopedi samt stamning. Vi är delvis öppna för att diskutera dina egna önskemål.
Besöken kan vara både inom öppenvård, och slutenvård. Teamarbete och Hembesök kan förekomma.

Du kommer att arbeta på en logopedmottagning med flera kollegor, men även ingå i vårt länsövergripande organisation. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och självständigt arbete. Möjligheterna till professionellt stöd och handledning är goda.

Arbetstiderna är måndag till fredag. Vi har flextid och friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad logoped, som är intresserad av ett varierande och utvecklande arbete med möjlighet till kollegialt stöd.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, lösningsfokuserad och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi söker dig som tycker om att utvecklas och har ett intresse för att arbeta evidensbaserat

Körkort önskvärt