<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Audionom till Hörcentralen

Verksamhetsområde öron-, näs-, hals är en länsgemensam klinik med verksamhet på fyra orter. Verksamheten består av öronmottagning och öronoperation i Gävle och Hudiksvall, öronmottagning i Bollnäs och Sandviken, samt hörselvården i länet.

Vårdenheten hörselvård består av länets hörcentraler belägna i Gävle, Hudiksvall, Sandviken och Bollnäs. teknisk hörselvård i Gävle och Hudiksvall, samt hörselhabilitering som arbetar länsöverskridande med lokaler i Gävle och Hudiksvall. Hörselvården har 39 medarbetare. Enhetens totala verksamhet består av hörapparatutprovning, hörseldiagnostik, installationer av hörhjälpmedel i hem och skolor, reparationer av hörhjälpmedel och habiliteringsinsatser till barn och vuxna med hörselnedsättning. Vill du vara med och påverka och ha möjlighet att utvecklas? Det kan du göra som anställd hos oss. Vi erbjuder även företagshälsovård och goda möjligheter till friskvård samt andra personalförmåner och kommunen erbjuder förtur till boende inom tre kilometer från sjukhuset.
Du får en god introduktion och vi erbjuder mentorskap under det första året.

Är du nyfiken på Gävleborg? Att bo här innebär korta avstånd till storstäder i Sverige och i världen i och med närheten till Arlanda. Här har du också bra utbud av mat, nöje och kultur och nära till naturupplevelser i fjäll, skog och skärgård året om för alla åldrar.

Välkommen att söka till oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med rehabilitering av i första hand vuxna personer med hörselnedsättning. Arbetsuppgifterna består av rådgivning och anpassning av hörhjälpmedel samt hörselmätningar. Det finns också möjlighet till fortbildning och subspecialisering. Vi arbetar i AuditBase och journalsystemet Melior.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad audionom alternativt snart är klar med din audionomutbildning. Som person är du intresserad av att ta till dig nya kunskaper, initiativrik och öppen för nya idéer. Vi värdesätter att du har ett positivt förhållningssätt, är noggrann, ansvarstagande och trivs med att jobba i team.
Körkort är önskvärt men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.