<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Psykiatriska mottagningen i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Bollnäs är en allmänpsykiatrisk mottagning för invånare över 18 år. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier i team. Vi är cirka 30 medarbetare på mottagningen. Vår mottagning präglas av en god arbetsmiljö där vi har omsorg om varandra. Verksamheten ska genomsyras av ett gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.

Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt.

Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, kuratorer, rehabkoordinator, arbetsterapeut och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Allmänpsykiatriska arbetsuppgifter såsom direkt patientarbete, samtal, deltagande vid SIP, medicindelning och teamarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av psykiatriskt arbete och vidareutbildning i psykiatri.

Du ska ha god förmåga att skapa bärande relationer till patienter, närstående och samarbetspartners, och ha ett genuint intresse för arbete med personer med psykisk ohälsa. Erfarenhet av psykiatriskt arbete och vidareutbildning i psykiatri är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.