<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef medicinska sekreterare i Bollnäs

Som vårdenhetschef för medicinska sekreterare för både VO Medicin och VO Operation i Bollnäs, tillhör du organisatoriskt VO Operation. Där är du en del av verksamhetsledningen som omfattar 7 andra chefskollegor för verksamhetsområdet samt MA läkare och Kvalitetsutvecklare. Vi arbetar med ett personcentrerat förhållningssätt mot våra patienter och medarbetare. Här får man utveckla det man är bäst på och vi ser positivt på olikheter och vi strävar efter kreativa lösningar i vardagen för att alla ska komma bäst till sin rätt.

Vi söker nu dig som vill bidra med ditt engagemang och din erfarenhet, för att tillsammans med chefskollegor och medarbetare fortsätta driva och utveckla Region Gävleborg för framtiden.

I denna rekrytering samarbetar Region Gävleborg med Experis. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marjo Carlson; 070-377 06 64, marjo.carlson@se.experis.com.

Arbetsuppgifter

Till vår verksamhet söker vi nu en engagerad enhetschef för medicinska sekreterare som vill leda arbetet och utvecklingen av den medicinska administrationen på enheten. Arbetsuppgifterna omfattar personal-, budget och arbetsmiljöansvar. Du har en omväxlande och central roll i ansvaret att leda och utveckla enheten för att uppnå god kvalitet och patientsäkerhet.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka verksamheten och ditt arbete. Här finns möjlighet att utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en verksamhet präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Kvalifikationer

Du har högskolekompetens och/eller lämplig vårdutbildning.

Erfarenhet från ledarskap inom hälso- och sjukvård.

Du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet och goda ledaregenskaper.

Meriterande:
Utbildning till medicinsk sekreterare

Som person är du kommunikativ, tydlig, drivande, och har god förmåga till struktur och planering. Du har förmågan att självständigt initiera, driva och hålla i förändringsarbete, analysera problem och lägga upp strategier för att lösa dessa. Du har förmågan att stimulera, engagera och motivera dina medarbetare till kontinuerlig omprövning, förnyelse och utveckling av verksamheten. Du väljer arbetsformer som aktivt tar tillvara och kontinuerligt utvecklar medarbetarnas kompetens och skapar en arbetsmiljö som bygger på delaktighet i verksamheten.

Som vårdenhetschef rapporterar du till verksamhetschefen och du ingår i VO Operations ledningsgrupp. Vi ser att du har en god social förmåga där du kan samarbeta inte bara med medarbetare och kollegor utan också med andra externa vårdgivare/samhällsinstanser och naturligtvis även patienter och deras närstående. Stort plus är om du har en positiv inställning och intresse för den digitaliseringsutveckling vi befinner oss i.

För tjänsten som vårdenhetschef tillämpas tidsbegränsat chefskap. Dock erbjuds du en tillsvidareanställning och grundanställning i din yrkesprofession.