<< Tillbaka till listan över lediga jobb

IT-Teknik, Gävle

Region Gävleborg vill nu göra det möjligt för våra nästa medarbetare att få ta del av IT-förvaltningen spännande utvecklingsresa. Vi vill ge dig möjligheten att göra skillnad på riktigt för IT-användarna inom Regionen, och möjligheten att utvecklas i en dynamisk och mångfacetterad miljö tillsammans med nyfunna kollegor.

Hos oss på IT-förvaltningen arbetar vi tillsammans och nära beställaren med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning och processhantering. Våra leveranser innebär drift, förvaltning och support av olika IT-tjänster till Region Gävleborgs samtliga verksamheter.

Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter. På IT-förvaltningen är vi 130 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som anställd hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.

Placeringsort Gävle i första hand men kan diskuteras (inom länet).

Beskrivning av förmåner:
Som anställd hos oss har du möjlighet till bl a flextid, semesterdagsväxling, arbete på distans och utökad semester utifrån ålder.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Specialist inom servervirtualisering till vårt objekt Teknisk plattform. I objekt Teknisk plattform ingår bl a datacenter, nätverk, server, lagring/backup, databas, övervakning och identitet/behörighet.

• Hantera den dagliga driften av servrar för virtualiseringsmiljöer i vår
VMware-miljö.
•Felsöka och hantera störningar och incidenter.
•Planera och genomföra aktiviteter relaterade till helhet för virtualiseringsmiljö i egen drift.
• Säkerställa att virtualiseringsmiljön är robust och långsiktigt ändamålsenlig inkl. säkerhet.
•Dokumentera arbetet.
• Stödja och delta i olika projekt med kompetens inom infrastrukturområdet för design och arkitektur.

Kvalifikationer

Du är högskoleingenjör inom relevant område eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Vidare har du minst 5 års erfarenhet av arbete med daglig drift av IT-infrastruktur och datacentermiljö, virtualisering med tex VMware i större organisation eller miljö.

För att lyckas bra i ditt arbete behöver du kunskap inom: VMware (vSphere)

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper, vi tror att du har stort engagemang, samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och har samtidigt förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor. Du är även intresserad av att bidra till verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Att du har en professionell attityd och en ödmjuk inställning ser vi som en självklarhet